Éltem és cselekedtem miközben próbáltam ember maradni…

 Éltem és cselekedtem miközben próbáltam ember maradni…

Hunyadi Attila író könyvei

 

Egy apró bolygó, amelyen virul az élet. Az itt élő legsikeresebb faj ez idő tájt az embereké, akik földnek nevezik az otthonukat jelentő égitestet és különböző hitrendszerekben élnek, mit sem tudva a nagy titokról, amely származásukat fedi. Évezredeken átívelő sötét titok ez, amelyről csak egy szűk hatalmi elit tudhat, és akik közreműködésükért cserébe megkaphatnak minden földi jót, miközben az emberi lét egy elképesztő célt szolgál. Szikambria egy parányi, ugyanakkor rendkívül bájos hely a XXI. századi Magyarországon, ahol az itt élők, épp úgy, mint az emberek milliárdjai, mit sem tudnak a nagy összefüggések rendszeréről. Látszólag itt minden békés, és akár a boldogság és a nyugalom szigete is lehetne ez a vidám és kedves kis lakópark, ha egy ártatlannak tűnő esemény, nem hozna váratlan fordulatot…

______________________________________________________________________________

 

 

Falakon túl

Romantikus kisregény

Mit tehet egy tizenöt éves lány, ha egy kétszer annyi idős férfiba lesz szerelmes, mint ő maga, a szeretett férfi pedig nem tudja viszonozni, pontosabban nem viszonozhatja az érzéseit? Lemond romantikus ábrándjáról és elfelejti szerelmét? Vagy vár? Kivárja ameddig felnőtt nem lesz, amikor már senki nem szólhat bele a döntéseibe és akkor váltja valóra titkos álmát?

És mit tesz eközben az élete virágában lévő férfi, aki tehetségének köszönhetően szédületes magasságokba emelkedik és aki előtt szinte minden ajtó kitárul? Vajon ő megvárja, hogy tizennyolc éves legyen ez a lány? vagy a sikerekben fürödve, feledve egykori érzéseit inkább beleveti magát a csillogó nagyvilági életbe?

Nos ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a romantikus kisregény, amely akár napjaink Hamupipőke története is lehetne. 

 

A könyvet keresse a könyvárusoknál, vagy online az alábbi lehetőségen:

http://ikutech.hu/konyv